Založ si blog

Vyberte si obrázok a poviem vám, aký ste!

Oko je krásne, pútavé a dá sa z neho všeličo vyčítať. Symbolizuje jasnosť, pozornosť a zámer.

Veľa o vás prezradí aj to, ktoré z nasledujúcich obrázkov očí vás najviac zaujme. Odhalí viac o vašich schopnostiach, motivácii a najhlbších pohnútkach. Skúste sa presvedčiť sami, či to na vás sedí. Vyberte si, či sa vám najviac pozdáva oko číslo 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 alebo 9. Môžete si ich zvoliť aj viac. Ku každému vybranému číslu nájdete nižšie opis, čo to o vás vypovedá.

 

Ktorý obrázok oka sa vám najviac pozdáva?

1.(srdce) Ste veľmi otvorený človek a dokážete si k sebe pustiť takmer každého.Veríte, že je lepšie riskovať, že vás niekto zraní, než sa uzavrieť pred celým svetom. Navonok neukazujete strach ani neistotu a o vlastné problémy sa s nikým nedelíte. Chcete tu byť pre každého, aj keď ste vnútri zranený. Pomoc iným má na vás samotných liečivú moc.

2. (hodiny)Ste svedomitý, vždy sa snažíte zanechať dobrý dojem a robiť tie správne veci. Veríte, že vaše činy môžu ovplyvniť životy iných. Smútok ani obavy navonok neukazujete. Vidíte to množstvo biedy a nespravodlivosti, ale nechávate si to pre seba. Ste odhodlaný byť čo možno najlepším človekom. To je pre vás to najmenej, čo môžete za svoj život na planéte Zem spraviť.

3. (oheň) Hlboko vnútri ste utrápený. Vaša búrlivá minulosť vás doteraz ovplyvňuje. Nemôžete si pomôcť, ale máte pocit, že život je len nejaký nechutný žart. Stále hľadáte svoj duševný pokoj. Najtemnejšie myšlienky pred svetom neodhaľujete. Musíte toho znášať veľa, ale nechávate si to pre seba. Navonok pritom môžete vyzerať ako rodený optimista. Máte výnimočnú schopnosť znova sa postaviť po každom páde.

4. (zelenomodrá) Ste filozoficky založený. Nad všetkým príliš veľa premýšľate. Chcete odhaliť najhlbšiu podstatu vecí. Občas sa však strácate vo vlastných myšlienkach. Nedávate najavo, aký ste v skutočnosti vo všetkom neistý. Život vidíte ako skladačku a s jej kúskami sa radi hráte dovtedy, kým do seba presne nezapadnú. Možno nikdy nezistíte, aký to má všetko zmysel, ale ani vás to netrápi.

5. (kľúčová dierka) Ste tajuplný a nevyznáte sa ani sám v sebe, takže veľa šťastia všetkým, ktorí sa o to pokúsia. Ste človek plný protikladov a vaša nálada sa mení každú chvíľu. Svetu o sebe veľa neprezrádzate. Neplytváte slovami ani chaotickými činmi. Kým sa do niečoho pustíte, dlho pozorujete svet aj ľudí okolo vás. Hovoríte len vtedy, keď máte úplnú istotu.

6.(kruhy okolo oka)  Ste citlivá osoba. Všímate si všetko a nezabúdate nič. Žijete v súzvuku so svetom. Vaše city sú hlboké a dokáže vás ovplyvniť aj drobnosť. Je ľahké vás rozosmiať aj rozplakať. Neradi však ukazujete, aký ste zraniteľný. Dokážete predvídať, čo vás čaká v budúcnosti. Často ste prvý, kto to vidí.

7. (oranžový výbuch) Máte výbušnú povahu. Ste plný energie a vášne. Buď milujete alebo nenávidíte. Na všetko máte svoj názor a dokážete si ho utvoriť veľmi rýchlo. Pred svetom tajíte, aký ste úzkostlivý. Keďže ste obdarený množstvom energie, robí vás to nervóznymi. Nemôžete si pomôcť, aby ste si vo vlastnej hlave nevytvorili zo všetkého drámu.

8. (klasické oko) Tiahne vás to k výstrednosti. Máte nezvyčajné záujmy, postupy a presvedčenia. Vždy ste boli tak trocha zvláštny. Pravidlá a tradície vás príliš nezaujímajú. Radi robíte veci po svojom. Pred svetom nič neskrývate. Ak vás niekto začne súdiť, nanajvýš sa na tom zasmejete. Tak trocha si želáte, aby bolo viac podobných ľudí ako vy. Necítite potrebu prispôsobovať sa a to vám robí radosť.

9. (modré so špirálami) Máte dar intuície. Ste typ človeka, ktorý chápe ostatných aj svet okolo seba. Stačí vám vidieť jediný výraz alebo počuť tón hlasu a druhého máte prečítaného. Vždy viete, keď vám niekto klame. Svetu ukazuje zo seba presne to, čo chcete. Cítite, keď vami niekto manipuluje a keď musíte, dokážete aj vy manipulovať ostatnými. Zvyčajne sa ale k tomu neuchyľujete.

Typy hlasu

30.03.2016

1. Slabý a tichý hlas je hlasom človeka, ktorý veľa premýšľa. Býva zvyčajne skromný a o živote si nerobí veľké ilúzie. Všetko berie vážne a také, aké to v skutočnosti je. 2. Tenký až piskľavý hlas máva človek detsky naivný a nie celkom úprimný. Chce sa za každú cenu presadiť a v spoločnosti upútava na seba pozornosť. Na druhej strane je starostlivý a [...]

Analýza tváre – určujeme osobnosť

30.03.2016

Ustupujúce čelo Pod pojmom ustupujúce čelo si nepredstavujte vypadávanie vlasov. Čelo, ktoré sa zvažuje smerom k vlasovej línii, má napríklad Jessica Alba. Človek s takýmto čelom býva veľmi racionálne založený a len zriedkakedy koná impulzívne. Ak sa to týka aj vás, možno sedia aj ďalšie charakteristiky: neradi hovoríte o sebe a svojich pocitoch a z duše nenávidíte [...]

Polohy v spánku a osobnosť človeka

30.03.2016

V akej pozícii spíte najčastejšie? Možno si myslíte, že je to hlúpa otázka, ale pravdou je, že poloha v ktorej spíte má vplyv na vaše zdravie a vypovedá o tom, aký ste človek. POLOHA: „VOJAK“ – spíte na chrbte, s rukami pozdĺž tela Osobnosť: Ľudia, ktorí obľubujú túto polohu sú väčšinou kľudnej povahy a neradi robia z komára somára. Na druhú [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

dreaminggirl14

...čítanie v iných ľuďoch....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 119337x
Priemerná čítanosť článkov: 5683x

Autor blogu

Kategórie

Archív