Založ si blog

Polohy v spánku a osobnosť človeka

V akej pozícii spíte najčastejšie? Možno si myslíte, že je to hlúpa otázka, ale pravdou je, že poloha v ktorej spíte má vplyv na vaše zdravie a vypovedá o tom, aký ste človek.

POLOHA: „VOJAK“

– spíte na chrbte, s rukami pozdĺž tela

Osobnosť: Ľudia, ktorí obľubujú túto polohu sú väčšinou kľudnej povahy a neradi robia z komára somára. Na druhú stranu, kladú na seba a svoje okolie vysoké nároky a neuspokoja sa z priemerom.

POLOHA: „HVIEZDICA“

– ležíte na chrbte, ruky máte nad hlavou alebo pod vankúšom

Osobnosť: Títo ľudia sú opisovaní ako dobrý poslucháči a priatelia. Sú schopní spraviť takmer čokoľvek, len aby pomohli a neradi sú stredobodom pozornosti.

POLOHA: „VOĽNÝ PÁD“

– spíte na bruchu , s hlavou do strany

Osobnosť: Tí, čo obľubujú spanie na bruchu s hlavou do jednej strany sa definujú ako drzí extroverti. Často sú nervózni a kritické slová si berú veľmi osobne. Majú moc ovplyvňovať ľudí.

POLOHA: „PLOD“

– spíte na boku, schúlený do klbka

Osobnosť: Ľudia spiaci v tejto polohe (z 1000 testovaných ich bolo až 41%) sú zraniteľní a citliví. Ťažko sa otvárajú cudzím ľuďom, pretože sú hanbliví, no pokiaľ si ich získate, sú to verní a dobrí priatelia, či partneri.

POLOHA: „PRAVÍTKO“

– pozícia naboku, s rukami pozdĺž tela

Osobnosť: Sú to silne sociálni a veľmi tolerantní ľudia. Ich veľkou slabosťou je dôveryhodnosť, dokonca aj voči cudzím ľuďom. Preto sa ľahko nechajú oklamať a podviesť.

 

POLOHA: „KONTAKT“

– spíte naboku, ruka je akoby k niekomu vysunutá

Osobnosť: Sú to ľudia otvorení novým veciam, no niekedy až prílišne cynickí. Trvá im veľmi dlho, než sa rozhodnú, pretože zvažujú a porovnávajú všetky klady a zápory, ktoré majú k dispozícii a s rozhodnutiami si tým pádom dávajú načas. Ak sa však pre niečo rozhodnú, ich postoj, názor a presvedčenie sa mení veľmi ťažko.

Typy hlasu

30.03.2016

1. Slabý a tichý hlas je hlasom človeka, ktorý veľa premýšľa. Býva zvyčajne skromný a o živote si nerobí veľké ilúzie. Všetko berie vážne a také, aké to v skutočnosti je. 2. Tenký až piskľavý hlas máva človek detsky naivný a nie celkom úprimný. Chce sa za každú cenu presadiť a v spoločnosti upútava na seba pozornosť. Na druhej strane je starostlivý a [...]

Analýza tváre – určujeme osobnosť

30.03.2016

Ustupujúce čelo Pod pojmom ustupujúce čelo si nepredstavujte vypadávanie vlasov. Čelo, ktoré sa zvažuje smerom k vlasovej línii, má napríklad Jessica Alba. Človek s takýmto čelom býva veľmi racionálne založený a len zriedkakedy koná impulzívne. Ak sa to týka aj vás, možno sedia aj ďalšie charakteristiky: neradi hovoríte o sebe a svojich pocitoch a z duše nenávidíte [...]

Zlozvyky a ich výklad

30.03.2016

Nemáme na mysli zlozvyky, ktoré nás stoja čas a peniaze. Ak teda fajčíte alebo musíte každé ráno behať, znamená to, že ste závislí na niečom. Hovoríme o iných návykoch, ktoré odrážajú váš mometálny stav, pričom si možno neuvedomujete príčinu, prečo to vlastne robíte. Pozrime sa vaše nutkavé zvyky bližšie. Klopkanie po stole Tak vy určite nie ste spokojný [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

dreaminggirl14

...čítanie v iných ľuďoch....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 117089x
Priemerná čítanosť článkov: 5576x

Autor blogu

Kategórie

Archív