Založ si blog

Typy hlasu

1. Slabý a tichý hlas je hlasom človeka, ktorý veľa premýšľa. Býva zvyčajne skromný a o živote si nerobí veľké ilúzie. Všetko berie vážne a také, aké to v skutočnosti je.

2. Tenký až piskľavý hlas máva človek detsky naivný a nie celkom úprimný. Chce sa za každú cenu presadiť a v spoločnosti upútava na seba pozornosť. Na druhej strane je starostlivý a zodpovedný. Nemá problém pomôcť blízkemu, ak treba.

3. Silný, hrubý hlas je prejavom človeka siláckeho, ktorý má viac rečí ako skutkov. Býva prudký a impulzívny. Vie sa však rýchlo rozhodovať a falošnosť je pre neho cudzie slovo.

Muži to majú ešte presnejšie rozdelené:

Tichý hlas

Nemusí v prípade mužov znamenať hanblivosť, ako by ste zrejme predpokladali. Ide o samotársky typ muža, ktorý síce túži po láske, ale vernosť a zodpovednosť mu je cudzia.

Prenikavý hlas

muži s vysoko postaveným hlasom sú veční chlapci. Ak vám to vo vzťahu neprekáža, tak smelo do toho, no pripravte sa, že mu budete skôr matkou ako milenkou. Takýto partner bude potrebovať neustále pochvaly, uznanie a nežnosť.

Nosový hlas

Tento chlap je dôležitý! Aspoň si to on sám o sebe myslí. Chce na každú ženu urobiť dojem a ukázať jej, že je osobnosť.

Líškavý hlas

Takýto spoločník vás chce ovplyvňovať už od prvého rande. Je cieľavedomý a snaží sa všetkými možnými spôsobmi o nadvládu a  dominanciu.

Intímny prejav

Ak sa k vám na rande muž prihovára tak neuveriteľne záhadne, milo a ako keby vás poznal roky a ste jeho osudová žena, dávajte pozor. Takýto chlap nie je úprimný ani sám k sebe. Myslí si, že je super milenec, no vykľuje sa z neho len suchár, s ktorým bude nuda aj v posteli.

Stišuje na konci vety

Ak muž hovorí normálne, len na konci vety sa akoby spamätá a ide so zvukom slov dole, znamená to, že potláča svoje pocity. Tento prejav majú samotári, ktorí si nikoho nepripustia k telu a spoliehajú sa len na seba.

Odkašliavanie

Je prejavom neskúsenosti a trémy. Ak to muž robí na prvom rande, je jasné, že má o vás záujem, a preto je vnútorne napätý. Do budúcna to neznamená nič zlé, treba len zistiť čo je pod tou nervóznou maskou.

Výrečný

Muž, ktorý toho veľa nahovorí sa snaží odpútať pozornosť od niečoho iného, zvyčajne od svojim vlastných problémov. V budúcnosti by sa mohlo ukázať, že je to typ, ktorý radšej berie, ale nič nedáva.

Analýza tváre – určujeme osobnosť

30.03.2016

Ustupujúce čelo Pod pojmom ustupujúce čelo si nepredstavujte vypadávanie vlasov. Čelo, ktoré sa zvažuje smerom k vlasovej línii, má napríklad Jessica Alba. Človek s takýmto čelom býva veľmi racionálne založený a len zriedkakedy koná impulzívne. Ak sa to týka aj vás, možno sedia aj ďalšie charakteristiky: neradi hovoríte o sebe a svojich pocitoch a z duše nenávidíte [...]

Polohy v spánku a osobnosť človeka

30.03.2016

V akej pozícii spíte najčastejšie? Možno si myslíte, že je to hlúpa otázka, ale pravdou je, že poloha v ktorej spíte má vplyv na vaše zdravie a vypovedá o tom, aký ste človek. POLOHA: „VOJAK“ – spíte na chrbte, s rukami pozdĺž tela Osobnosť: Ľudia, ktorí obľubujú túto polohu sú väčšinou kľudnej povahy a neradi robia z komára somára. Na druhú [...]

Zlozvyky a ich výklad

30.03.2016

Nemáme na mysli zlozvyky, ktoré nás stoja čas a peniaze. Ak teda fajčíte alebo musíte každé ráno behať, znamená to, že ste závislí na niečom. Hovoríme o iných návykoch, ktoré odrážajú váš mometálny stav, pričom si možno neuvedomujete príčinu, prečo to vlastne robíte. Pozrime sa vaše nutkavé zvyky bližšie. Klopkanie po stole Tak vy určite nie ste spokojný [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

dreaminggirl14

...čítanie v iných ľuďoch....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 117098x
Priemerná čítanosť článkov: 5576x

Autor blogu

Kategórie

Archív