Založ si blog

Analýza tváre – určujeme osobnosť

Ustupujúce čelo

Pod pojmom ustupujúce čelo si nepredstavujte vypadávanie vlasov. Čelo, ktoré sa zvažuje smerom k vlasovej línii, má napríklad Jessica Alba. Človek s takýmto čelom býva veľmi racionálne založený a len zriedkakedy koná impulzívne. Ak sa to týka aj vás, možno sedia aj ďalšie charakteristiky: neradi hovoríte o sebe a svojich pocitoch a z duše nenávidíte vetu „poďme sa porozprávať“. Ste pomerne komplikovaná, avšak veľmi lojálna osobnosť, ktorú je radosť mať za priateľa. Priateľstvá, ktoré nadväzujete, sú totiž navždy.

Rovné čelo

Máte čelo, ktorým sa pýši aj Jennifer Aniston? Potom ste rodenými diplomatmi. Títo ľudia najprv dvakrát premýšľajú, kým niečo povedia, alebo dokonca začnú konať. Majú silne vyvinutý cit pre zodpovednosť a rodinu, ale v žiadnom prípade to neznamená, že by sa nevedeli baviť. Aj keď si z večierku vždy všetko pamätajú a spravidla zachraňujú situáciu, majú výborný zmysel pre humor a nikdy s nimi nie je nuda.

Prirodzene husté, výrazné obočie

Mať krásne husté a výrazné obočie, akým sa chváli napríklad dvorná modelka Karla Lagerfelda Cara Delevingne, je v posledných rokoch trendy. Niet divu, majitelia od prírody hustého obočia sú totiž sebavedomí a hrdí a majú v sebe neuveriteľnú životnú energiu. Sú to vodcovské typy, ktoré sa neboja ísť tvrdo za svojím, zároveň ale bez otáľania pomôžu, kdekoľvek je potrebné. Majú veľký sex-appeal a milujú dobrodružstvo a výzvy.

Prirodzene tenké obočie

Narodili ste sa s tenkým, upraveným obočím, ako má napríklad Paris Hilton? Vypovedá to o vás, že si v niektorých oblastiach svojho života príliš neveríte. V žiadnom prípade to ale neznamená, že by ste bola zakríknutá alebo by ste nevedeli, čo si so sebou počať. Len sa občas trošku dlhšie rozhodujete a nevrháte sa do nových vecí po hlave, kým si nie ste sama sebou istá.

Ostro upravené obočie

Máte vo zvyku vytrhávať si obočie do ostrej, skôr tenkej linky, ako to robí Pamela Anderson? Ste veľmi asertívna, impulzívna osobnosť, ktorá sa snaží krotiť svoju výbušnú povahu. Podľa starej čínskej mytológie značí redukcia obočia odoberanie bojovníckej sily. Či už na tom niečo je, alebo nie, s tenkým ostrým obočím sa údajne snažíte skrotiť divoký oheň vo svojom vnútri.

Veľké oči

Ľudia ako Anne Hathaway, na ktorých si najprv všimnete krásne, veľké oči, bývajú spravidla veľmi srdeční a otvorení. Nemajú predsudky, nad nikým nelámu palicu a nepotrpia si na rýchle úsudky. Sú veľmi výreční a priateľskí a často sa pri nich nedostanete k slovu. Na druhej strane ale tú istú srdečnosť očakávajú od vás, a tak sa, žiaľ, pomerne často stane, že ich v ich detskej naivite dokáže niekto raniť.

Malé, hlboké oči

Menšie alebo hlboko posadené oči, ako má napríklad Taylor Swift, prezrádzajú o svojom nositeľovi, že máte tú česť s uzavretou, skôr skeptickou osobnosťou. Títo ľudia majú jasno, už keď sa rozdávajú karty, hrajú s nimi opatrne, ale veľmi priamočiaro a držia si ich blízko pri tele. Rozhodne vás neprizvú, aby ste do nich nazreli, a to ani v prípade, že vás považujú za svojich najbližšich. Na druhej strane si ale veľmi cenia dôveru, a ak si tú ich dokážete zaslúžiť, máte vyhrané.

Veľký alebo široký nos

Starí Číňania tvrdili, že čím výraznejší je váš nos, tým väčší dôraz kladiete na kvalitu a profesionálne odvedenie práce a tým väčší „čuch“ máte na detaily. Niekto by o vás síce mohol povedať, že ste neznesiteľní puntičkári, avšak je to práve vaša usilovnosť a húževnatosť, čo vás ženie ďalej a čomu vďačíte za svoj úspech. Ste príliš pracovití a cieľavedomí ľudia na to, aby ste sa dokázali spoliehať na náhodu.

Malý alebo úzky nos

Máte drobný noštek ako Emma Stone, ktorý by vám mohla závidieť nejedna z rozprávkových princezien? Potom to o vás vypovedá, že si potrpíte na efektívnosť práce. Nelipnete na detailoch a netúžite po dokonalosti. Viete, že život je príliš krátky na to, aby ste ho celý strávili tvrdou prácou. V žiadnom prípade nie ste flákači, len nemáte vo zvyku robiť niečo zbytočne. Ak za svojou činnosťou nevidíte zmysel, radšej idete od toho.

Plné pery

Veľké, zvodne plné pery, pre ktoré je zbožňovaná aj Angelina Jolie, dávajú najavo, že ste veľmi emotívny človek, pre ktorého sú medziľudské vzťahy jednou zo zásadných vecí života. Bez blízkych priateľov a rodiny chradnete a prepadáte depresiám. Veľmi zle sa vyrovnávate s hádkami s partnerom alebo i napríklad s kamarátkou. Máte silné rodičovské pudy a svojim deťom venujete veľa pozornosti. Rodina je skrátka niečo, bez čoho sa nezaobídete, ak chcete prežiť naozaj šťastný a naplnený život.

Úzke pery

Ste majiteľkou tenkých pier, ako má napríklad Kirsten Dunst? Potom ste pravdepodobne osobnosť, ktorá k životu potrebuje svoj osobný priestor. Nie že by ste radi nezdieľali svoje radosti i starosti, avšak máte vo zvyku deliť sa o ne len s tými najbližšími. Svoje problémy pred okolím neodhaľujete a desí vás predstava, že by ste mali byť zraniteľní. Máte veľmi verný, stabilný charakter a nenecháte si do ničoho hovoriť.

Plná spodná pera

Majiteľky tenšej hornej, ale naopak výraznej, plnej spodnej pery, ako má Scarlett Johansson, sú dámy, pre ktoré je život jedno veľké potešenie. Nemáte vo zvyku odopierať si v prospech druhých. Nie ste sebci, len hľadáte v živote všetky výhody, ktoré vám môže ponúknuť. Milujete dobré jedlo, skvelú spoločnosť aj vášnivý sex, a to isté viete aj rozdávať. Vzťah s vami je plný emócií a vášne a nikdy s vami nie je nuda.

Výrazná brada

Kristen Stewart je typickou nositeľkou hrdej, výraznej brady. Tieto osobnosti majú vysokú hladinu testosterónu, takže od nich môžete čakať doslova búrku medzi perinami. Majú veľkú vnútornú silu, ktorá ich ženie ďalej, a sebavedomie je niečo, čo im rozhodne nechýba. Títo ľudia si potrpia na svoju nezávislosť a osobný priestor. Mávajú ale často sklony k neverám a monogamia je niečo, čo ich v živote skôr obťažuje, než obohacuje.

Plné líca

Ak máte ako Kate Middleton stále plné líčka, ako keď ste boli malými deťmi, prezrádza to o vás, že sa nebojíte stáť za svojimi rozhodnutiami. Nepatríte medzi ľudí, ktorých je ľahké ovplyvniť, a viete urobiť všetko pre to, aby ste dosiahli svoje. Máte dar racionálneho uvažovania a väčšinou vidíte východisko aj z tých situácií, v ktorých sú ostatní bezradní. Na druhej strane máte ale problém priznať svoju chybu a robíte to len veľmi, veľmi neradi.

Ploché líca

Ak sa musíte ako Dakota Johnson najprv doširoka usmiať, aby bolo vaše líca vidieť, ste v duši veľmi nezávislou osobnosťou, ktorá neznáša poriadok aj pravidlá. Neradi prijímate príkazy a zákazy a rovnako ich neradi rozdávate. Máte veľmi otvorenú, tolerantnú myseľ a riadite sa heslom „žiť a nechať žiť“. Nepotrpíte si na klebety a ľuďom, ktorí ich šíria, sa úzkostlivo vyhýbate.

 

Typy hlasu

30.03.2016

1. Slabý a tichý hlas je hlasom človeka, ktorý veľa premýšľa. Býva zvyčajne skromný a o živote si nerobí veľké ilúzie. Všetko berie vážne a také, aké to v skutočnosti je. 2. Tenký až piskľavý hlas máva človek detsky naivný a nie celkom úprimný. Chce sa za každú cenu presadiť a v spoločnosti upútava na seba pozornosť. Na druhej strane je starostlivý a [...]

Polohy v spánku a osobnosť človeka

30.03.2016

V akej pozícii spíte najčastejšie? Možno si myslíte, že je to hlúpa otázka, ale pravdou je, že poloha v ktorej spíte má vplyv na vaše zdravie a vypovedá o tom, aký ste človek. POLOHA: „VOJAK“ – spíte na chrbte, s rukami pozdĺž tela Osobnosť: Ľudia, ktorí obľubujú túto polohu sú väčšinou kľudnej povahy a neradi robia z komára somára. Na druhú [...]

Zlozvyky a ich výklad

30.03.2016

Nemáme na mysli zlozvyky, ktoré nás stoja čas a peniaze. Ak teda fajčíte alebo musíte každé ráno behať, znamená to, že ste závislí na niečom. Hovoríme o iných návykoch, ktoré odrážajú váš mometálny stav, pričom si možno neuvedomujete príčinu, prečo to vlastne robíte. Pozrime sa vaše nutkavé zvyky bližšie. Klopkanie po stole Tak vy určite nie ste spokojný [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

dreaminggirl14

...čítanie v iných ľuďoch....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 117070x
Priemerná čítanosť článkov: 5575x

Autor blogu

Kategórie

Archív