Založ si blog

Typy kávičkárov

S jednotlivými typmi kávy sa dajú stotožniť rôzne vlastnosti. Čo o vás prezrádza práve tá vaša najobľúbenejšia? Podľa týchto charakteristík by sa mali hodnotiť iba tí, ktorí uvedené nápoje silne preferujú, keď ich prepadne chuť na kofeín, teda nie, ak si ich dáte iba občas.

Espresso 

Ste priateľský a prispôsobivý. Máte rád chuť kávy, jej vzácne a obdivuhodné vlastnosti. Milovníci silného espressa obvykle šéfujú, flámujú a idú až na hranu. Tvrdo pracujú a sú výbušní a náladoví. V posteli sú skvelí, ale vernosť u nich radšej nehľadajte.

Espresso doppio
Ste praktický a tvrdo pracujúci človek. Viete presne, čo chcete a jedna káva to rozhodne nie je.

Latte macchiato

Ste uvažujúci, ale často nerozhodný. Kávu s mliekom zbožňujú predovšetkým ľudia, ktorí chcú, aby ich všetci mali radi. Sú veľmi príjemní a sladkí, ale ešte trošku nezrelí a zbrklí.

Cappuccino 

A čo tí, ktorí preferujú cappuccino? Cappuccino pijú osobnosti, ktoré majú radi všetko pod kontrolou a ovládajú druhých. Sú to ukecaní optimisti, ktorí milujú materiálne veci, ale nie sú na nich závislí. Šedosť a negativizmus ich nudí.

Frappé

Obdobie frappé je už za nami, ale tí, čo si leto privolávajú práve pohárom frappé sú trochu módou a celebritami posadnutí konzumenti. Často je pre nich podstatný vzhľad a štýl, viac, ako samotný obsah alebo podstata. Nie sú veľmi originální, ale skvele kopírujú a napodobňujú. Sú zábavní, ale nestáli.

Zalievaná káva

Milovníci tejto klasiky sú vo väčšine vecí „stará škola“. Sú trpezliví, majú radi efektivitu a hľadajú jednoduché riešenia. Skrátka, majú jasno, čo so životom. Medzi ich slabšie stránky patrí neochota robiť zmeny  – často sú totiž priveľmi naviazaní na svoje zvyky či názory. Charakterizuje ich aj určitá strohosť, uzavretosť a náladovosť.

Káva so sójovým mliekom 

Ak sa chcete vyhnúť ľuďom, ktorí bývajú elitárski, nároční a chcú presne to, čo mať nemôžu, dávajte si pozor na kávičkárov, ktorí si do kávy dávajú sójové mlieko.

Typy hlasu

30.03.2016

1. Slabý a tichý hlas je hlasom človeka, ktorý veľa premýšľa. Býva zvyčajne skromný a o živote si nerobí veľké ilúzie. Všetko berie vážne a také, aké to v skutočnosti je. 2. Tenký až piskľavý hlas máva človek detsky naivný a nie celkom úprimný. Chce sa za každú cenu presadiť a v spoločnosti upútava na seba pozornosť. Na druhej strane je starostlivý a [...]

Analýza tváre – určujeme osobnosť

30.03.2016

Ustupujúce čelo Pod pojmom ustupujúce čelo si nepredstavujte vypadávanie vlasov. Čelo, ktoré sa zvažuje smerom k vlasovej línii, má napríklad Jessica Alba. Človek s takýmto čelom býva veľmi racionálne založený a len zriedkakedy koná impulzívne. Ak sa to týka aj vás, možno sedia aj ďalšie charakteristiky: neradi hovoríte o sebe a svojich pocitoch a z duše nenávidíte [...]

Polohy v spánku a osobnosť človeka

30.03.2016

V akej pozícii spíte najčastejšie? Možno si myslíte, že je to hlúpa otázka, ale pravdou je, že poloha v ktorej spíte má vplyv na vaše zdravie a vypovedá o tom, aký ste človek. POLOHA: „VOJAK“ – spíte na chrbte, s rukami pozdĺž tela Osobnosť: Ľudia, ktorí obľubujú túto polohu sú väčšinou kľudnej povahy a neradi robia z komára somára. Na druhú [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

dreaminggirl14

...čítanie v iných ľuďoch....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 119312x
Priemerná čítanosť článkov: 5682x

Autor blogu

Kategórie

Archív